TERUG NAAR ARCHIEF
Expositie "Herinneringen"
van Tinie Bok in 't Mosterdzaadje

Tinie Bok in haar atelier De schilderes Tinie Bok (geboren in Santpoort '49) exposeert in 't Mosterdzaadje de maanden februari en maart. Waren het bij haar vorige expositie voornamelijk naaktstudies als basis, deze keer laat zij de bezoekers onder andere meekijken naar de magie van locaties die haar persoonlijk raakten en haar inspireerde tot de tentoonstelling "Herinneringen".


Tinie Bok 'Pink Penthouse' Naast schilderen, ze woont en werkt al jaren in Schagen, houdt Tinie Bok zich bezig ook bezig met improvisatietheater. Haar kindervoorstellingen in Heiloo zijn beroemd. Hoewel dit van een andere orde lijkt is improviseren ook in haar schilderwerk erg belangrijk. Het gaat om het leggen van verbanden, fantasie, flexibiliteit en er van uitgaan dat alles mogelijk is.

Landschappen, objecten en mensen zijn meestal de prikkel tot het ontstaan van een schilderij, zij Tinie Bok 'Italië' vormen de basis waarop geïmproviseerd wordt. Het samensmelten van object en improvisatie leidt tot prachtige resultaten.

Zie voor meer informatie: www.tiniebok.nl

TERUG NAAR ARCHIEF